20.02.2017 г., 16:06 ч.

Е,познали ти дете? 

  Поезия » За деца
1141 1 2

Във зелената морава

нещо живо май се крие,

но докоснеш ли рогата,

бърза, бърза да се скрие!

Ала който търси знае –

скрито дълго то не трае.

Е, позна ли ти дете,

че това е...(охльовче)?

 

© Дияна Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??