23 feb 2014, 20:24

...... 

  Poesía » De amor
588 0 0

Гняв вековен,

сдържан и неизречен;

диво презрение

в ярост облечено.

Демоните на душата! -

често в мене те дълбаят.

Чудя се

кой на кого ще сложи краят!?

© Ирена Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??