Feb 23, 2014, 8:24 PM

...... 

  Poetry » Love
582 0 0

Гняв вековен,

сдържан и неизречен;

диво презрение

в ярост облечено.

Демоните на душата! -

често в мене те дълбаят.

Чудя се

кой на кого ще сложи краят!?

© Ирена Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??