24 dic 2020, 17:18

+++++ 

  Poesía » De amor
628 2 2

Тъгува ми се по теб… 

Ей така! 

С теб ми се танцува. 

Напук на цялата вселена. 

Напук на всички праведности

и неправди. 

По главите 

на всичките простаци

и простакеси

Неуместно. 

Неоправдано. 

Нелогично. 

С теб ми се рискува. 

 

Танцува ми се с теб!

© Maria Radeva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??