Тъгува ми се по теб…
Ей така!
С теб ми се танцува.
Напук на цялата вселена.
Напук на всички праведности
и неправди.
По главите
на всичките простаци
и простакеси
Неуместно.
Неоправдано.
Нелогично.
С теб ми се рискува.
Танцува ми се с теб!
© Maria Radeva Все права защищены