Dec 24, 2020, 5:18 PM

+++++ 

  Poetry » Love
627 2 2

Тъгува ми се по теб… 

Ей така! 

С теб ми се танцува. 

Напук на цялата вселена. 

Напук на всички праведности

и неправди. 

По главите 

на всичките простаци

и простакеси

Неуместно. 

Неоправдано. 

Нелогично. 

С теб ми се рискува. 

 

Танцува ми се с теб!

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??