24.12.2020 г., 17:18 ч.

+++++ 

  Поезия » Любовна
630 2 2

Тъгува ми се по теб… 

Ей така! 

С теб ми се танцува. 

Напук на цялата вселена. 

Напук на всички праведности

и неправди. 

По главите 

на всичките простаци

и простакеси

Неуместно. 

Неоправдано. 

Нелогично. 

С теб ми се рискува. 

 

Танцува ми се с теб!

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??