отчаяно ме питаш
и отчаяно гадаеш,
защото не искаш
и не можеш да видиш
това, което е пред
очите ти...
защото любовта
вижда само
сиянието на желанието
и бяга от правотата
на истината,
която всичко
ще развали
© Мария Todos los derechos reservados