1 abr 2011, 22:24

***** 

  Poesía » De amor
784 0 1

 

 

прокрадвам се мълчаливо зад теб

и разпилявам косите ти в мрака

 

не ме ли познаваш

от много отдавна

в дълбините на твоите сънища

аз съм (само) нощният бриз

над твоето притихнало море от желания

 

 

© Енчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??