Apr 1, 2011, 10:24 PM

***** 

  Poetry » Love
837 0 1

 

 

прокрадвам се мълчаливо зад теб

и разпилявам косите ти в мрака

 

не ме ли познаваш

от много отдавна

в дълбините на твоите сънища

аз съм (само) нощният бриз

над твоето притихнало море от желания

 

 

© Енчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??