Стоя пред тебе, тук отново,
с ледени устни, с разбито сърце,
с чувства на прах и горчиви сълзи,
с молещи за обич ръце.
Дойдох с бурята при теб,
по-истинска от всякога
с една останала надежда,
да ме поискаш както някога.
С горчиви думи разпилени,
с от болка посърнали очи,
с дълбоки рани във душата
и дори "Обичам те" безчувствено звучи.
Помниш ли нашите красиви мечти?
Нашите дълги, топли, обични дни?
Заради тях, закъсняла обич моя,
свойта блудница отново приеми.
© Габриела Todos los derechos reservados