30 дек. 2008 г., 11:14

* * * 

  Поэзия » Любовная
482 0 1

Стоя пред тебе, тук отново,

с ледени устни, с разбито сърце,

с чувства на прах и горчиви сълзи,

с молещи за обич ръце.

 

Дойдох с бурята при теб,

по-истинска от всякога

с една останала надежда, 

да ме поискаш както някога.

 

С горчиви думи разпилени,

с от болка посърнали очи,

с дълбоки рани във душата

и дори "Обичам те" безчувствено звучи.

 

Помниш ли нашите красиви мечти?

Нашите дълги, топли, обични дни?

Заради тях, закъсняла обич моя,

свойта блудница отново приеми.

© Габриела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??