17 jun 2007, 21:58

* * * 

  Poesía
614 0 7
Нощта е тук, надвиснала над двама ни
и с остри нокти стиска нашите души,
тършуваме за обичта във тях, но няма я,
смутени в есенния мрак мълчим...

А има толкова със тебе да си кажем,
недоизречени слова тежат със страшна сила,
ала дълбоко в себе си усещаме, че идва краят,
                              
                                        а ние сме така безсилни!

Не казвай нищо, нека помълчим...
притихнали един до друг да страдаме,
за неосъществени клетви и мечти
и нека с теб не съжаляваме!

Нощта е тук, тя няма да прости, че спряхме
някога да се обичаме...
и навикът да гледаме в измръзнали очи,
сега ще ни принуди да платим!

Не се виним, не знаем даже
как стигнахме до тук да си мълчим
и безразлични даже и към края
един до друг, без думи да вървим!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??