21 may 2010, 20:11

* * * 

  Poesía
443 0 2

В моменти от мига на вечността,

преплетени, внезапно разпилени,

обвързани в планетата Земя -

живеем в близост или разделени.

 

Променят се числата на мига,

във който се развиват наш`те чувства,

обсебени от хиляди неща,

забравят и да шепнат наш`те устни.

 

От празни думи няма смисъл, знам,

от честна дума няма също смисъл,

когато има обич, топлина,

страхът тогава също е излишен.

 

Преплетени в едно, очи в очи,

останем ли сами - аз с теб, ти с мене,

със устни ще мълчим, но със души

ще шепнем нещо недосподелено.

 

Изчиства се от злобата света -

с любов, със обич, с нежност, със усмивка,

когато с мене крачи любовта,

до нея крача аз и се усмихвам.

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??