6 feb 2006, 23:24

Един билет 

  Poesía
757 0 2
Един билет с минимална стойност,
това бе пропуска за моето сърце,
ти взе един и после го загуби,
и мислеше, че няма то да разбере.

Един билет в джоба си - там можеше да го оставиш,
при много другите, които си забравил,
и моя можеше да го забравиш,
преди поредния да си заграбил.

Но ти остави си вратичка,
с остатъка от стария билет,
като гнездо на малка пойна птичка,
приемам те отново в мен.

И двамата пътуваме отново,
с влака на една изгубена любов,
но ти билети имаш много,
за друг различен мост.

Така с купуването на билети,
открехнати остави всичките врати,
с пакетче хрупкави солети,
вървиш и слушаш моите молби.

Молби билета да изхвърлиш,
и миналото да оставиш с мен,
а не отново да се върнеш,
да кажеш- бил си наранен.

И аз да те прегърна и приема,
с това да си закупиш нов билет,
сърцето си за него да заема,
единствено да съм щастлива с теб.

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??