29 ago 2009, 12:26

Един ден може би 

  Poesía » De amor
429 0 2

Един ден всичко ще се разпилее,
вятър ще отвее жълтите листа.
Един ден тишината ще говори вместо нас,
дъжд ще ромоли вместо сълзите в нашите очи.
Сълзи от любов, от радост и от тъга може би...
А после пак ще се усмихне слънце,
дъга ще украси небето синьо.
Спомените само ще ни събират с другите,
разпилени души.
Един ден ще е тихо и красиво, може би...

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво! Много е съдържателно. Поздрави!
  • Може би един ден всичко
    ще е просто една визуална
    лъжа .

    Поздравление ! Стихчето е добро !
Propuestas
: ??:??