В лазурно-синьото небе летим
почти като във песен на Модуньо!...
Подай ръка и нека помълчим!...
Тук губят смисъл всичките ни думи!...
Летим из необятния простор
във полет с влюбените птици...
Отправили далече жаден взор,
летим със тебе към звездите!...
Очаква ни планетата Любов -
красиво-влюбени, безгрижни!...
И там, под нежно-синия покров,
не ни тревожат земни грижи!...
Лазурна синева!... Едно небе,
почти като във песен на Модуньо!...
Летим сега, допрели рамене!...
Звучи край нас мелодия без думи!...
© Роберт Todos los derechos reservados