24 ago 2019, 7:42

Един друг свят... 

  Poesía » Filosófica
469 0 0

Как живеем в царството на вещите?
Единствено само ний си знаем как!
Изречем ли думи - от горещите
за срещи започваме да си мечтаем пак!

Обичаме ли да се залъгваме със страстите?
Разпознаваме ли отстрани различния си глас?
Играем роли, вживявайки се в най-опасните

и така избираме си един друг свят!

Така живеем съдбите си - нелесните!

Сънуваме се един друг без страх!
Там вълшебствата не са от известните,
но спускат ни невероятно бъдеще за нас!

Затова опитваме се да покрием грешките
и любовта си да превърнем във факт.
Реално да открием сърцата си - горещите
и чувствата да летят в една посока пак!

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??