4 ago 2017, 21:39

Един филм 

  Poesía » De amor
238 0 0

Един филм

Пътувам нощем,
в един лиричен филм.
На бал от влюбени-
момичета,момчета,
в танц по двойки,
любовта ги води,
във вихъра на пируета!
Танцувам с тях
и мисленно валсувам,
на дансинга е целия живот-
пропуснато,неизживяно,празно,
между тях-капчица любов!
Филма продължава...
Главния герой,
режисира сцени,
в декорите-мечти.
Живи-със сърце и дух.
Оживели!
Царицата е с ход свободен,
пореден шах на тъмнината,
лъч от щастие минава,
по коридора на дъската!
Прокара път и продължи...
По него преминавам-
в роля на обичана жена.
Пътя ми огрява,
лъч от светлина!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??