9 mar 2022, 6:38

Един и същи сценарист 

  Poesía
244 0 0

Сценарият жестоко се повтори,

безброй души помита грозно.

Вилнеещ ураган врати разтвори,

сърцето плаче и тъгува празно.

 

Очите пълни със сълзи и пепел,

безбожието пише втора сцена.

Помислил се за Вечния Владетел

сценаристът имитира Суверена.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??