Mar 9, 2022, 6:38 AM

Един и същи сценарист 

  Poetry
238 0 0

Сценарият жестоко се повтори,

безброй души помита грозно.

Вилнеещ ураган врати разтвори,

сърцето плаче и тъгува празно.

 

Очите пълни със сълзи и пепел,

безбожието пише втора сцена.

Помислил се за Вечния Владетел

сценаристът имитира Суверена.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??