Жадувам сърцето ти, което обича,
искам да отпратя самотата,
сирота душата мечтае
за тази нежност що гали,
за обич силна, безгранична
искам да спра болката в гърдите...
Всеки час ще бъде вечност,
всяка дума да бъде любов,
усещане и жажда за взаимност,
миговете вечно да стоплят,
тръпките да приема сърцето,
в огън да гори мисълта,,.
жарава в изпепеляваща любов,,.
чувства буйни като вулкан.
Да, да усещам твоите тръпки
и светлите човешки мечти,
искам две сърца в един огън да горят.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados