16.11.2017 г., 13:17 ч.

Един огън 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
516 0 2

Жадувам  сърцето ти, което обича,

искам да отпратя самотата,

сирота душата мечтае

за тази нежност що гали,

за обич силна, безгранична

искам да спра болката в гърдите...

Всеки час ще бъде вечност,

всяка дума да бъде любов,

усещане и жажда за взаимност, 

миговете вечно да стоплят,

тръпките да приема сърцето,

в огън да гори мисълта,,.

жарава в изпепеляваща любов,,.

чувства буйни като вулкан.

Да, да усещам твоите тръпки

и светлите човешки мечти,

искам две сърца в един огън да горят.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??