3 dic 2011, 0:51

Един от многото 

  Poesía » De amor
539 0 6

Ти сто на сто не си такъв.

От мене бе измислен.

Във вените със синя кръв,

мъжкар, галантен, искрен.


Вмених ти качества безброй:

Най-Нежен, Най-Достоен.

Ти стана главният герой

на сънищата мои.


За тебе режисирах аз

безкрайни монолози.

Ти беше Рицар с тъмна власт

над тайните чертози


на влюбената ми душа.

Бе Ангелът-Спасител.

Оказа се, че пак греша.

Случаен посетител


си бил в двореца ми "Любов".

Но още не е късно...

Аларма с механизъм нов

ще сложа. Ще насъскам


две кучета огромни, зли -

срещу крадци пазачи.

Обичай ме сега! Или

през прага не прекрачвай...



Благодаря на Гергана Иванова ( ria ) за предложението 


© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??