1 mar 2020, 19:17

Един за друг 

  Poesía » De amor, Erótica, Verso libre
1055 2 0

Без теб ме боли сърцето, 

душата стене от самота. 

Липсват ми дланите ти по тялото ми, 

разпалвайки в мен пожари. 

Усещам в теб любовта към мен, 

тялото ти познава моето по начин, 

познат единствено на теб.

Превзе душата и я заплени, 

неспособна съм без теб да обичам вече.

Лицето ти пред себе си виждам, 

мечтая наяве да те докосвам

и до страстна лудост да те докарам. 

В ръцете ми да изгориш, 

целувките ми да те подлудят, 

да чувам колко много ме обичаш и желаеш ти, 

да усещам, че пулса ти ускорявам, 

че сърцето ти бие единствено за мен

и без мен не можеш нито ден дори, 

че искаш да бъда вечно твоята жена, 

че завинаги ти си влюбен в мене — моят мъж...

 

 

 

29.02.2020 г./18:31 ч.

Гр. Хасково

 

© Мечтателка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??