Без теб ме боли сърцето,
душата стене от самота.
Липсват ми дланите ти по тялото ми,
разпалвайки в мен пожари.
Усещам в теб любовта към мен,
тялото ти познава моето по начин,
познат единствено на теб.
Превзе душата и я заплени,
неспособна съм без теб да обичам вече.
Лицето ти пред себе си виждам,
мечтая наяве да те докосвам
и до страстна лудост да те докарам.
В ръцете ми да изгориш,
целувките ми да те подлудят,
да чувам колко много ме обичаш и желаеш ти,
да усещам, че пулса ти ускорявам,
че сърцето ти бие единствено за мен
и без мен не можеш нито ден дори,
че искаш да бъда вечно твоята жена,
че завинаги ти си влюбен в мене — моят мъж...
29.02.2020 г./18:31 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Всички права запазени