15 abr 2009, 21:36

Един за друг 

  Poesía » De amor
640 0 1

... и влиза тя
с ефирна, черна рокля,
ухаеща на момина сълза,
целува го,
а той настръхва,
отдават се отново на страстта.

Диви, желаещи се,
не могат да се насладят,
бурни,
жаден той за нея,
създадена за него тя,
безспир, желаят се, във вечността.

© Петя Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Желаем се - и аз, и ти!
    Ах, тези влюбени мечти!
    Дали ще сме със теб почти
    любовно страдащи, или?
Propuestas
: ??:??