13 jul 2024, 18:33

Единайсет години без теб 

  Poesía » Filosófica
154 3 7

 

/на Тихчо/

 

Ден след ден. Година след година...

Единайсет се изнизаха в тъга,

без твоята усмивка, рожбо мила,

без думите ти палещи слънца.

 

Години дълги... в себе си побрали

спомени за онзи минал свят,

когато щастието беше цяло

и нямаше следа от злост и ад.

 

Сега, когато си звезда небесна,

пред паметта ти свеждаме глави

и молим се, животът ни нелесен

с любов и вяра да се подреди!

 

На 14 юли стават 11 години, откакто Тихчо се превърна в звезда и завинаги си остана на 24.

 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??