13 июл. 2024 г., 18:33

Единайсет години без теб 

  Поэзия » Философская
155 3 7

 

/на Тихчо/

 

Ден след ден. Година след година...

Единайсет се изнизаха в тъга,

без твоята усмивка, рожбо мила,

без думите ти палещи слънца.

 

Години дълги... в себе си побрали

спомени за онзи минал свят,

когато щастието беше цяло

и нямаше следа от злост и ад.

 

Сега, когато си звезда небесна,

пред паметта ти свеждаме глави

и молим се, животът ни нелесен

с любов и вяра да се подреди!

 

На 14 юли стават 11 години, откакто Тихчо се превърна в звезда и завинаги си остана на 24.

 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??