30 ago 2007, 23:37

Единствен 

  Poesía » De amor
1163 0 1
                                 Едни очи в съзнанието ми ще властват,
                                 една усмивка ще топли душата ми самотна,
                                 едно лице ще искат очите ми да виждат,
                                 едни ръце тялото ми иска да усеща,
                                 едно момче сърцето ми вечно ще обича,  
                                 но разумът ми вечно ще те отрича.
                                                                                                                   Лена

© Миглена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??