Aug 30, 2007, 11:37 PM

Единствен 

  Poetry » Love
1178 0 1
                                 Едни очи в съзнанието ми ще властват,
                                 една усмивка ще топли душата ми самотна,
                                 едно лице ще искат очите ми да виждат,
                                 едни ръце тялото ми иска да усеща,
                                 едно момче сърцето ми вечно ще обича,  
                                 но разумът ми вечно ще те отрича.
                                                                                                                   Лена

© Миглена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??