9 ene 2020, 21:28

Единствена 

  Poesía » De amor
1179 0 1

За мен, ти си една-единствена жена

Сред хилядите други в този свят

Красиво въплъщение на любовта

Предаващо на сивотата пъстър цвят

 

Ти си кълбо от нежност, чувства и мечти

И като птичка си разперила крилата

Която готова е във всеки миг да полети

Извисявайки се високо над земята

 

В очите пъстри събрала си небето

И изпълнила си ги със хиляди звезди

Макар понякога както в бреговете на морето

И в тях да се разбиват множество вълни

 

Ти си също силна, борбена и смела

Преследваща успешно всяка своя цел

Жена, успешно в себе си преплела

И женственост и сила без предел

 

Затова и аз обичам те такава

И не искам нищо в теб да променя

Готов съм всяка болка да изстрадам

Но да си единствена за мен в света

 

Единствена, която в моята прегръдка

Да се буди нежно и отново в нея да заспива

А от допира на моята целувка 

Да се стопля и да бъде винаги щастлива

© Христо Банов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??