3 ago 2008, 18:57

Единствена 

  Poesía » De amor
742 0 2
Ти бе човекът, докоснал душата,
ти бе дар, подарен от съдбата.
Дойде в красива рокля с надежда,
пъзелчето "Аз и Ти" взе да се нарежда,
незнайното между нас в романтика ни отвежда
а пред нас нощта глава навежда.
Слели съдбите си в цяло,
сърцето е като дечко заиграло.
Свалям аз звезди, свалям аз луна,
ти ще бъдеш красивата жена,
единствена завладяла моята душа.
Преписах моето сърце
до твоето да бъде, докато то само не спре.
И така да стане, любовта ми пак няма да умре,
докато някой друг жестоко не я предаде.

© Никой Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??