Реша ли да се кротна, най-накрая,
ще правя само хубави неща:
Ще спра без нужда, Кирчо да ругая.
дори Копейкин малко ще щадя.
На руската фуражка, Румен Радев,
не ще оспорвам втория мандат.
На Спецов и Василиев ще се радвам
и няма да ги плюя на инат.
За Ицето… ще драскам без обиди.
Корнелия ще считам за жена.
На страшната съседка, кака Диди,
ще подарявам всеки ден цветя.
Ще вярвам на съветския посланик.
Ще му простя шпионските игри.
Не ще обиждам Пеевски, на задник.
За Бойко ще гласувам без пари.
За Слави, много пропуски ще купя,
смени ли тая чалга, с БеГе рок.
Но на Путин, сто години ще се цупя,
че много вдигна евтиният ток.
Единствено, народа ни ще псувам,
че страда, но хъшлаците търпи.
Не спира - за ментета да гласува,
а чака нещо… да се промени!
Юри
Йовев
Ноември
2023 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados