Една безсънна нощ,
едни плачещи очи,
една душа ранена,
едно тяло безжизнено,
мисълта оплетена е във лъжи,
ръцете, сплетени на три,
а душата тъй кърви...
Една безсънна нощ ,
бленувана мощ,
жадувана любов..,но уви, пълна немощ...
Една безсънна нощ,
една мечта несбъдната,
едно сърце разбито,
една душа самотна, плачеща...
О, безсънна нощ,
де да беше мощ!
© Християна Цветанова Todos los derechos reservados