27.04.2023 г., 16:01 ч.

Една безсънна нощ 

  Поезия » Любовна
145 0 0

 Една безсънна нощ, 

 едни плачещи очи,

една душа ранена, 

едно тяло безжизнено,

 мисълта оплетена е във лъжи,

 ръцете, сплетени на три, 

а душата тъй кърви...

Една безсънна нощ ,

бленувана мощ,

жадувана любов..,но уви, пълна немощ...

 Една безсънна нощ,

 една мечта несбъдната,

едно сърце разбито,

една душа самотна, плачеща...

  О, безсънна нощ, 

де да беше мощ!

© Християна Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??