Една душа за всичко!
За радост и за мъка,
за топлина, за студ,
за любов, разлъка,
за екстаз и махмурлук,
за живот , за стрес!
Една душа за всичко!
Малка уморена птичка
в моя с/ребърен кафез.
© Валентин Василев Todos los derechos reservados