30.07.2013 г., 10:43 ч.  

Една душа 

  Поезия
673 0 24

 

       

 

        

 

          Една душа за всичко!

          За радост и за мъка,

          за топлина, за студ,

          за любов, разлъка,

          за екстаз и махмурлук,

          за живот , за стрес!

          Една душа за всичко!

          Малка уморена птичка

          в моя с/ребърен кафез.

 

            

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??