Jul 30, 2013, 10:43 AM  

Една душа 

  Poetry
672 0 24

 

       

 

        

 

          Една душа за всичко!

          За радост и за мъка,

          за топлина, за студ,

          за любов, разлъка,

          за екстаз и махмурлук,

          за живот , за стрес!

          Една душа за всичко!

          Малка уморена птичка

          в моя с/ребърен кафез.

 

            

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??