Една история за тъмните тунели
Възхищавам се на цветовете на нощта,
вървя и се лутам из тунелите на смъртта.
Пренасям жертви на духа на страданнието,
но никога на духа на отчаянието.
Тичам, лутам се и се боря,
но за нищо на света на глупак няма да се моля.
Голямо момиче съм - мога и сама,
на кого му пука за любовта?!
За тебе ли да плача - жалък си!
Не си заслужава да хабя сълзите си!
Ти си някой, който не искам да бъда,
за да тръгна по твоя път, трябва да съм луда!
Мразя слабаци и наивници,
отвращавам се от такива като теб - страхливци!
По-добре да умра като хлебарка,
но никога няма да стана толкова жалка.
Чувам удари на барабани - ехти,
няма да лъжа - тунелите са пълни с нищожни бълхи.
Такива като теб - малки, затънали, без мечти.
Това е още по-болезнено, дори от това да те боли!
© Ралица Георгиева Todos los derechos reservados