9 dic 2014, 12:37

Една Жена 

  Poesía » Otra
382 0 5

       Една Жена

                 

На спирката трамваят закъснява,

у хората досадата расте...

Една Жена спокойно наблюдава

държейки със ръката си дете...

 

А Вятърът и Слънцето извайват

през роклята й мамещ силует-

там всяка гънка крие нежна тайна

и замечтан разглеждах ги подред...

 

... Детенцето погалих по главата,

в очичките му грейнаха искри,

като тигрица сепна се Жената,

ала разбра и смигна ми дори...

 

Коста Качев

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??