9 abr 2011, 23:58

Една Жена 

  Poesía » Otra
694 0 4

Една Жена

 

Една Жена, наричана още и Майка,

посветила живота си за свойта дъщеря!

Една Жена, достойна за титлата светица,

оплела се в мрежата на свирепата съдба!

 

Една Жена, живееща в мъки,

за щастието на свойта рожба!

Една Майка, заслужаваща любов,

щастие и здраве, но не и болка!

 

Една жена, която живяла е 20 години сама!

Живяла е за своето единствено богатство!

Един "Мъж" оставил я с мъките на нейната съдба,

да се бори тя с непобедимото и жестоко зло!

 

Това ли заслужава Жената,

за това ли е достойна тя!

Да страда цял живот и да се бори безпомощно,

да се разболее и да познава само болката!

 

Една Жена, моята Майка!

Тя не заслужава това!

Съдбата ù е жестока,

но ще предотвратя всичко това!

 

Ще се боря заедно с нея

и пред живота ще се опълча!

Ще преживеем всичко това!

Знам, винаги ще съм до нея! Тя не е сама!

 

 

Анна Хубенова Соколова 09.04.2011

© Мим Миме Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??