Една Жена
Една Жена, наричана още и Майка,
посветила живота си за свойта дъщеря!
Една Жена, достойна за титлата светица,
оплела се в мрежата на свирепата съдба!
Една Жена, живееща в мъки,
за щастието на свойта рожба!
Една Майка, заслужаваща любов,
щастие и здраве, но не и болка!
Една жена, която живяла е 20 години сама!
Живяла е за своето единствено богатство!
Един "Мъж" оставил я с мъките на нейната съдба,
да се бори тя с непобедимото и жестоко зло!
Това ли заслужава Жената,
за това ли е достойна тя!
Да страда цял живот и да се бори безпомощно,
да се разболее и да познава само болката!
Една Жена, моята Майка!
Тя не заслужава това!
Съдбата ù е жестока,
но ще предотвратя всичко това!
Ще се боря заедно с нея
и пред живота ще се опълча!
Ще преживеем всичко това!
Знам, винаги ще съм до нея! Тя не е сама!
Анна Хубенова Соколова 09.04.2011
© Мим Миме Всички права запазени