29 abr 2006, 21:47

ЕДНА ЖЕНА 

  Poesía
1471 1 15
ЕДНА ЖЕНА ТЕ ЧАКА ЦЯЛА ВЕЧЕР
И МИСЛИТЕ Й СВЪРЗАНИ СА С ТЕБ.
ЕДНА ЗВЕЗДА ИЗБИРА ОТ НЕБЕТО
И С НЕЯ ПОЖЕЛАВА ТИ КЪСМЕТ.

ЛУНАТА СЕ УСМИХВА ЗАКАЧЛИВО
И ПРОСЛЕДЯВА СВОЯТА ЗВЕЗДА
И СПОМНЯ СИ ЗА ВРЕМЕТО, В КОЕТО
И ТЯ БИЛА Е ВЛЮБЕНА ЖЕНА.

ПРОЗОРЕЦА ОТСРЕЩА ЗАСИЯВА
И СВЕТЛИЯ СИ ПОЗДРАВ ПРАЩА ПАК
СЪС НЕГО ТИХИЧКО Й ПОЖЕЛАВА
ЛЮБОВ ТАКАВА И БЕЗГРИЖЕН СМЯХ.

А ТИ СИ САМ... И ПУШИШ МЪЛЧАЛИВО,
НО ВИЖ... ПРИ ТЕБЕ Е ДОШЛА ЗВЕЗДА,
ПОЕМА ТИ РЪКАТА КОЛЕБЛИВА
И ТЕ ЗАВЕЖДА ПРИ ЕДНА ЖЕНА...

© Златка Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??