Погубих живота си с друг, а теб пренебрегнах.
Ревнувах те от всяка, която те погледне.
Обичах те, но обичах и друг и
Сънищата ми бяха все с него.
Той ме изпозва - аз затворих очи
И му простих, но той продължи.
Мина година, а аз не мога да го забравя...
И знам, че много те нараних!!!
За всичко те излъгах,
А ти просто ми повярва и нищо повече не каза.
Все се опитвам да го забравя...
Само че това е по-силно от мен!!!
И привързаността ми към него е твърде голяма!
Чакам, само чакам и си мисля, че с времето всичко се забравя, но
Каквото и да правя винаги се появява споменът за него.
Обичам те, истински те обичам, но не мога да го забравя!!!
Прости ми, че лъгах те и те обиждах.
Раних те, зная, предадох те, но
Обичам те! Повярвай ми!!!
Сгреших и съжалявам много...
Ти ме смяташ за несериозна, защото обещавах
И не изпълних нищо от това, което казвах.
Мразя се, че бях такава и че с теб злоупотребих...
Имай ми доверие, моля те... знам, че е трудно да си с мен!
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados