14 nov 2008, 9:13

Една на милион 

  Poesía » De amor
614 0 2

Една на милион си, не знам дали го знаеш,

красива и загадъчна, лесно сърцата ти омайваш.

Лице божествено красиво, усмивка, пленяващо жестока.

Караш сърцето ми да бие, да изпитвам сладка болка.

Само с поглед ме побъркваш, караш ме да полетя,

да плувам в звездите, ”обичам те” на всички да крещя.

Искам ръката ти в трудните моменти да държа,

да те прегръщам силно, когато в живота си греша.

Сълзите ти да бърша, тъжна ли си някой ден,

към теб винаги ще бързам, искаш ли ме точно мен.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много влюбен стих!
    Написала го е душата ти!
    Браво!
  • Поздрави за красивия стих!
    След това посвещение, няма как да не те иска! Толкова искренност и любов лъха, че на всеки му се иска да я има!
Propuestas
: ??:??