Една надежда ми остана...
Една, единствена, дълбоко
скрита в мен! И тя е, вярата ми
вярата която ме прави несломим
пред болката на моят ден.
За любовта, за хората и добрината.
За всички земни чудеса,
аз знам че Бог ги праща на земята.
За да съществува тя.
И нека бъде светлина,
любов на всякъде да има.
И бъде ден, ВЕЛИК ден...
За всички хора по земята.
© Ангел Todos los derechos reservados