11 dic 2016, 2:16

Една нощ, която няма сутрин... 

  Poesía » De amor
254 2 6

 

Една нощ, която няма сутрин...

 

Вмъкна се във вените и сетивата ми,

малко по малко се доближаваш,

и влизаш в мен, в ума ми, в сърцето ми,

завладяваш ме, а всъщност ме освобождаваш,

не знам кога ти отворих вратата...

 

Ти си кислорода във въздуха ми,

и само теб мога да те дишам...

неизменно, неутолимо и несломимо

като солта в морето... Кажи ми? 

Къде беше преди? Сляпа ли бях тогава...?

 

Днес чувствам, че ме обичаш в думите

и в делата си, че и аз те обичам така...,

че съм това, за което си мечтал и че ти

си повече от това което аз съм мечтаела...,

 

Така че, ще ти прошепна нещо, чуй ме...

не си и помисляй да ме пуснеш нито за миг,

дори и да си помислиш, че е за добро...

не е така, вече сме влюбени...и безкрайността

дори не може да ни победи...

 

А сега пак искам да ми кажеш без думи...

прегърни ме, както бурята затишието

и открий вътрешното ми спокойствие...

Подари ми още една нощ, която няма сутрин

и остани в мен, щом слънцето се покаже...

 

Звездите блестят повече, когато съм с теб,

и сутрешните лъчи са безкрайни и така

нещата най - накрая достигат своята съдба,

като всяко пробуждане, след заспиване...

Днес и сега, точно в този момент, знам,

че само ти си моят път и всичко най - накрая

придоби смисъл, кажи ми - къде беше преди?

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Приятели, благодаря ви сърдечно, всеки от вас ме трогна по различен начин и уникален! Благодаря ви, че сте себе си!
  • Когато обичаш времето никога не ти стига.
  • Много ми хареса!
  • "Звездите блестят повече, когато съм с теб,
    и сутрешните лъчи са безкрайни и така
    нещата най - накрая достигат своята съдба,
    като всяко пробуждане, след заспиване..."

    Не искам да изляза от това прекрасно пространство!
  • Има ли значение къде? Важното е, че сега е тук и те кара да се радваш,задето ти е всичко! Харесах много!
  • Лили,будното ти слово е неотразимо! Или получаваш много любов,или непрекъснато я търсиш!? Разбира се: двете състояния ти носят вдъхновение,заради което ти се възхищавам! Поздрави за до сега прочетеното от мен.
Propuestas
: ??:??