Отново една самотна вечер.
Никакъв шум.
Оставам сама с мрака.
Боли ме.
Боли ме
и затова сълзите ми не спират.
Оглеждам се.
Няма светлина,
няма кой да ми подаде ръка,
няма кой да ме измъкне от дупката.
Упреци и пак,
и болката се усилва,
толкова силна, че ме пронизва.
Чувам само сърцето си,
борещо се да оцелее.
Сякаш съм малка пешка,
която върви по дъската на шаха.
Сама с болката крещя,
но никой не ме чува!
Задушавам се,
а никой не го интересува!
Поемам последния си дъх,
никой не ме вижда!
Никой...
Отново една самотна вечер.
Останала е само една единствена сълза,
която се дави в устните и изчезва.
© Елена Кирякова Todos los derechos reservados