28 feb 2007, 14:36

Една секунда 

  Poesía
606 0 2

Миг от безкрая рисува
надраскани сюжети,
вечността почти целува,
смачкани куплети…

Песен стара, колкото и нова,
за секунда се променя
лекарство сякаш е отрова,
впива се във мене…

Начало, край!
Раждане и смърт,
изведнъж прозира…
дяволски омай…
Черен път…
Някой там умира!

За една секунда само…
някой губи всичко,
без опора,или пък рамо,
Остава си самичък…

Бягай, улови я, ако смееш!
Тази секунда изведнъж  ще те убие!
За секунда само… можеш да живееш
секунда само, секунда живи сме ние…

***
Аплодисменти, край е вече...
твоята секунда... май изтече...


© Сиси Валентинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасна идея, с недобър ритъм!
    Погледни го още веднъж...моля!
    Поздрав от мен!
  • Едно стихотворение,в което всяка дума е продиктувана от истината и реалния живот...Харесва ми!
Propuestas
: ??:??